În luna februarie ai suficiente motive pentru a sărbători dragostea, iar noi ne-am gândit să facem o listă de cadouri potrivite pentru persoana dragă din viața ta (atât pentru ea, cât și pentru el). Chiar dacă nu ai prea mult timp la dispoziție sau ești în lipsă de inspirație, noi știm ce cadouri vor atrage atenția și care cu siguranță se vor face remarcate. Toate femeile adoră parfumurile și cosmeticele, iar bărbații apreciază lucrurile de calitate, care aduc un plus de confort și stare de bine. Echipa LUISS se va ocupa de împachetarea cadoului într-un ambalaj special cu fundă satinată și de livrarea lui către destinatar, alături de un mesaj scris de mână. În luna iubirii oferă-i un cadou parfumat, oferă-i o nouă experiență!

 

Parfum de interior cu miros de fericire

 

Pentru că dragostea este asociată cu cea mai intensă culoare – roșul – îți povestesc mai întâi despre difuzorul-parfum din colecția RUBINO de la CULTI Milano. Parfumul Aramara este difuzat constant prin intermediul bețișoarelor de ratan, care absorb și eliberează treptat mirosul citric în aer. Poate fi așezat în living, în dormitor sau la birou. Se spune că cele mai bune parfumuri au puterea de a-ți schimba starea de bine! Aramara emană o prospețime dulce și revigorantă. Aroma portocalei amare este enigmatică, rafinată, inspiră liniște și are un iz lemnos. Lemnul de santal este ingredientul secret: emană un parfum oriental autentic, cu note senzuale ușor dulci, condimentate și lemnoase. Este un aromatizant foarte plăcut, care favorizează relaxarea, iar în antichitate esența extrasă din crengile de santal era considerată afrodisiacă.

 

 

Cremă de corp cu miros pur masculin

 

Pentru îngrijirea corpului, propunerea noastră este crema hidratantă Aqqua de la CULTI Milano. Prezintă o textură plăcută, bogată și conferă pielii o senzație hidratantă parfumată. Parfumul său delicat este proaspăt, îndrăznet, ușor masculin. Notele de vârf sunt completate cu notele de bază precum chihlimbar și mirodenii. Aroma sa delicată calmează starea de spirit și alungă stresul.

 

 

Ylang Ylang & Tuberoza – cele mai puternice afrodisiace

 

Incontestabil este unul dintre cele mai puternice afrodisiace şi este recunoscut pentru calităţile sale. Parfumul franțuzesc TUBEROSA cu note de parfum terapeutice de ylang-ylang, tuberoză, ambră, portocală amară și lemn de guaiac îți va învălui casa în arome dulci – florale, care te vor ajuta să te relaxezi și să te detașezi de probleme. Te vei bucura de seri liniștite, pline de iubire, alături de ea/el.

O legendă din Franța spune că tinerelor femei le era interzis să miroasă parfumul, după lăsarea întunericului, pentru a nu fi cuprinse de porniri erotice incontrolabile. În India, din motive asemănătoare, tuberoza este numită “rat ki rani” (“domnița / iubita nopții’).

Chiar dacă se joacă cu extremele, parfumul Tuberosa este echilibrat. Un amestec între contemporan și stilul farmaceutic, un vechi reînnoit.

 

 

Moscul aprinde dragostea

 

Aprinde dragostea în dormitor cu lumânarea FIQUM – note de parfum: grapefruit, frunze de smochin și mosc – perfectă pentru iubitorii parfumurilor lemnoase! Îmbunătățește fiecare cameră cu o atmosferă caldă și esență proaspătă. Frunzele de smochin au calități terapeutice, așadar aroma lor reduce stresul, stările antidepresive, chiar și stările de insomnie.  Smochina are un miros dulceag, o aromă delicată și pătrunzătoare. Fructul lasă o senzație de prospețime, cu un parfum subtil, nedefinit. Lăsați-vă purtați de val!

 

 

Parfum pentru femei dulci.. ups… parfum dulce pentru femei deosebite… 🙂

 

Apa de parfum pentru femei Purpura din Colecția Apotheca dezvăluie feminitatea unei creații dulci – florale. Rafinamentul unui parfum delicat senzual, întrețesut cu lemn de santal. Parfumul franțuzesc combină aroma portocalei amare de Grasse cu îndrăzneala smochinei, ambele învelite într-un val de note proaspete de mosc, ambră și cașmir.

Parfumul conține ingrediente tradiționale franțuzești cu rol terapeutic, iar senzualitatea și ardoarea sunt caracteristicile principale ale acestei noi ediții. Note de parfum terapeutice predominante: portocală amară, smochină, cardamom, lemn de santal, mosc alb, cașmir și ambră. Prezentat într-un recipient cilindric de sticlă de culoare brună cu capac auriu.

Produsul este 100% organic, creat de către Conservatorul Francez de Parfumuri și Cosmetice – o companie franceză desemnată pentru proiectarea, recrearea, dezvoltarea, cercetarea, producerea și distribuția în întreaga lume a parfumurilor istorice de la Versailles.

 

 

Scorţişoara acţionează ca un excitant fin

 

Scorțișoara este o aromă demnă de încredere, dulceagă şi uşor înţepătoare pe care femeile o adoră. Difuzorul cu bețe de ratan Chateau de Versailles – BOUDOIR DE LA REINE are un parfum ușor dramatic, generator de emoții și fantezii dedicat reginei Maria Antoaneta, soția lui Ludovic al XVI-lea.

Parfumul Boudoir de la Reine evidenţiază la început notele sălbatice, senzuale şi creatoare de dependenţă ale vaniliei. Pe urmă, aroma de lămâie învăluie trandafirul misterios și îți îmbunătățește starea de spirit. Folosind lămâia, creăm o atmosferă de bucurie jucăușă, spontană și vivace. Baza vine să ofere căldură și senzualitate cu un amestec de note lemnoase, predominat lemnul de santal. Cuișoarele și scoțișoara înnobilează parfumul ”Boudoir de la Reine”, stârnesc pasiuni, creează pofte și generează dependențe.

Creatorii de parfumuri au vrut să reinventeze trecutul prin crearea unui parfum istoric, de aceea trandafirul din această compoziție oferă o complexitate copleșitoare, nu de dulceață, ci de opulență și de sobrietate. Intrigant, nesupus tiparelor de frumusețe contemporană.

 

Un săpun dulce – floral care te va surprinde în fiecare dimineață

 

Săpunul de mâini Apotheca VITAE este unul dintre produsele care te va surprinde în fiecare zi cu un parfum dulce – floral, cu note de mandarină – bergamotă – flori de lămâi – mosc și ulei esențial de Neroli – o combinație irezistibilă! Un săpun lichid exclusivist, cu o consistență mătăsoasă care lasă pielea suplă și hidratată. Parfumul său delicat este senzual, puternic, sălbatic, ce pătrunde în simțuri și se pierde într-un labirint olfactiv. Aroma sa delicată calmează starea de spirit și alungă stresul. Săpunul nu usucă mâinile și nu afectează PH-ul natural al pielii. O textură plăcută, bogată, oferind o senzație imediată de piele hidratată și bunăstare parfumată.  Pe bază de uleiuri esențiale, fără parabeni și SLS, produsele APOTHECA sunt testate dermatologic și sunt perfecte pentru rutina zilnică de îngrijire.

 

 

Descoperă întreaga colecție dedicată iubirii! Până pe 28 februarie inclusiv ai reduceri de 15% la produsele special selecționate pentru această lună magică!

 

Folosește codul promoțional ”LOVE15” la plasarea comenzii online!

 

www.shop.luiss.ro

 

Articol redactat de Geanina Roman.