Alegem parfumurile în funcţie de ocazie, în funcţie de momentul zilei sau în funcţie de anotimp. Ar fi păcat ca locuinţa să nu se bucure de acelasi răsfăț, așa că ma­rile parfumerii au „mirosit“ un nou trend, cel al esențelor olfactive destinate ambientului. De la parfumuri de cameră clasice și lumânări parfumate până la odorizante care se contopesc de-a dreptul cu designul încăperii, ima­gi­naţia nu are limite.

„Aşa cum există o diversitate în materie de parfumuri de corp, aşa există şi o multitudine de arome ce se pot folosi pentru a pune în evidenţă spaţiul în­conjurător, fie că vorbim despre birou, un magazin, o sală de şedinţe, o cameră, un întreg apartament sau chiar o casă de vacanţă.“

CULTI MILANO a fost fondat în 1990 de Alessandro Agrati, un designer de design interior, care și-a dat seama ce putere are un parfum pentru a caracteriza un mediu. Sursa lui de inspirație a fost rattan-ul pentru a crea primul difuzor cu bețișoare: un produs cu un design nou care folosește acest material pentru a elibera parfum în spații private și publice.

Astfel s-a născut produsul iconic CULTI MILANO: compania și-a dezvoltat producția în acest segment și, în scurt timp, a devenit cel mai important brand din lume pentru cercetarea, calitatea materialelor și exclusivitatea parfumurilor sale. Acesta este motivul pentru care originalitatea este una dintre valorile esențiale ale brandului CULTI MILANO, primul care a introdus un nou sistem de difuzare a parfumului în aer, un sistem care a devenit acum utilizat pe scară largă.

În selecția parfumurilor și a componentelor sale, cea mai mare atenție este acordată calității, reprezentând o valoare primară a produsului CULTI MILANO, o trăsătură distinctivă a mărcii. Rafinamentul parfumurilor combinat cu eleganța recipientelor și a ambalajului, a făcut ca și produsul CULTI MILANO să fie apreciat și recunoscut după notele de vârf ale acestuia.

Originalitate

CULTI MILANO, punctul de referință de neegalat în lumea parfumurilor de acasă, primul care a lansat, încă din 1990, parfumul cunoscut la nivel mondial cu bețișoare de ratan. Aromele sale sunt renumite pentru eleganța lor și pentru combinația originală de mirosuri. Incomparabil.

Calitate

Combinația perfectă a ingredientelor naturale și sintetice creează nuanțe sofisticate, culoarea parfumului își schimbă ușor aspectul datorită oxidării parfumului însuși cu mediul exterior.

Design

Formele CULTI MILANO caracterizează spațiile de locuit și de lucru prin eleganță, modernitate și inovație. Când aromele sunt difuzate, ele amplifică un sentiment pozitiv și atrag atenția subtil, într-un mod plăcut.

 

Recomandările noastre

Îți dorești ca și spațiul tău personal să emane un parfum senzual, feminin și discret? Poți alege categoria florală din care face parte parfumul Culti ODE ROSAE, disponibil atât ca și difuzor de cameră, cât și ca săpun de toaletă sau cremă de corp & mâini. Parfumul său delicat este senzual, puternic, sălbatic, ce pătrunde în simţuri şi se pierde într-un labirint olfactiv. Aroma sa delicată calmează starea de spirit şi alungă stresul.

 

Ești o persoană plină de viată, energică și adori să fii în centrul atenției? Parfumul Culti AQQUA din categoria lemnoasă se potrivește spațiilor larg deschise precum showroom-uri, magazine comerciale, birouri și reprezintă o creație olfactivă proaspătă în care se amestecă notele lemnoase cu cele de ambră și ierburi aromatice. Mai mult de atât, aromele lemnoase, bogate și complexe sunt menite să te energizeze și să te facă să te simți puternic/ă și în largul tău.

 

Vrei să îți regăsești echilibrul într-un parfum de cameră diferit, care să te ajute să te concentrezi și să îți menții calmul chiar și în cele mai tensionate momente? Caracterizat prin notele de vârf precum portocala amară, bergamota și lemnul de santal, Culti ARAMARA are puterea de a-ți schimba starea de spirit și să te binedispună.

 

Vrei ca toate dorințele tale să se îndeplinească, atunci alege aroma unei nopți misterioase și magice! Culti FUOCO conține note de vârf precum condimente și patchouli, mai apoi te învăluie în arome hipnotice de trandafir și cuișoare, care te ajută să te detașezi de probleme și să te simți liber, fără să fi îngrădit de reguli. Trăiește liber și iubește! Notele de patchouli domină, le simți prezența, dar oferă un iz plăcut și confortabil.

 

O dimineață petrecută în tihnă pe malul mării, când tot ce auzi e muzica valurilor și nisipul printre degete ?! Adu mai aproape marea de tine prin parfumul de camera Culti MAREMINERALE, caracterizat de acordurile minerale și mosc. Aroma inconfundabilă a mării este menită să te ajute să te relaxezi, să visezi și să te destinzi.

 

Tu ce parfum alegi? Cinci categorii olfactive, zece tipuri de parfumuri CULTI!

Alege-l pe cel potrivit stilului tău pe www.luiss.ro sau în showroom-ul nostru din Braşov, Bdul 15 Noiembrie nr 44.

 

____________________________________

Contact : office@luiss.ro

Telefon  0775 162 150

SHOWROOM – Bulevardul 15 Noiembrie nr 44, BRAȘOV

Content writer – GEANINA AFTARAGACI