V-am povestit într-un articol anterior despre colaborarea noastră cu cei de la Küchentreff Brașov – Bucătării Germane de Calitate, partener Nobilia, și despre faptul că ne vom extinde cu parfumurile de interior CULTI MILANO în magazinele lor partenere din Sibiu și București. Așadar, luna Septembrie din anul 2018 este luna parteneriatelor și a noilor colaborări. Ne bucură acest fapt deoarece am reușit să cunoaștem oameni interesanți, care au dezvoltat afaceri de succes și care au aceleași idealuri ca și noi.

 

Calitate. Profesionalism. Sustenabilitate. Loialitate. Precizie. Comunicare.

 

Dacă ești înebunit după mirosurile fine ale parfumurilor de interior te invităm săle testezi în showroom-ul Luiss și să cunoști un nou brand de nișă cu ingrediente naturale, creat de un designer de interior – Alessandro Agrati, fondator CULTI MILANO 1990, cel care a inventat sistemul de evaporare a parfumului prin bețele de ratan.

 

De ce aromele CULTI sunt mai speciale ?

 

CULTI MILANO a lansat până în prezent 15 arome ce conțin ingrediente naturale și pe care le-a încadrat în 5 categorii olfactive: citric, aromatic, floral, lemnos, oriental. Ce ingrediente poți găsi în parfumurile CULTI MILANO ? Pentru citrice avem: bergamotă, lemn de santal, lemn de cedru, portocală amară, lăcrămioare. Pentru parfumurile aromatice se folosesc: acorduri minerale, mosc – arome ce te duc cu gândul la mare și la sunetul valurilor liniștitoare, sau bergamotă, lemn de guaiac și ceai japonez de Sencha – pentru o stare de relaxare și meditație. Parfumurile florale conțin smochin, grapefruit, iasomie, mosc, vanilie, tuberoză, cassis, vetiver, trandafir și osmanthus. Parfumurile lemnoase sunt preferate de bărbați, așadar s-au folosit ingrediente precum: cardamon, vetiver, lemn de santal, lemn de cedru, lemn de guaiac, frunze de lămâi, labdanum, mimoză și bergamotă – pentru un strop de prospețime și rafinament. Parfumurile orientale sunt într-adevăr cele mai puternice ca și intensitate și predomină spațiul învăluindu-l într-o aromă inconfundabilă. S-au folosit condimente, cuișoare, trandafir, benzoină și patchouli, dar și arome dulci, proaspete și senzuale ca și note de vârf, mandarină și flori de portocal, ce se dizolvă în acorduri orientale și dispar după 15 minute de difuzare.

 

Showroom Pipera, București
Showroom Pipera, București

 

De unde poți achiziționa parfumurile CULTI MILANO?

 

BRAȘOV: Bulevardul 15 Noiembrie nr 50, 500096

SIBIU: Strada Școala de Înot 20, 557260

BUCUREȘTI: Șoseaua București Nord 7, 077190 Voluntari–Pipera

 

Showroom Küchentreff Sibiu
Showroom Küchentreff Sibiu
Showroom Küchentreff Sibiu

 

 

Produse CULTI MILANO disponibile în magazinele partenere din România

Product Image

Culti Decor Diffuser – 250 ml /  500ml / 1000 ml / 2700 ml

Product Image

Culti Stile Diffuser – 100 ml / 250 ml / 500ml / 4300 ml

Car & Home Sachet Culti

Spray Trigger Home Aramara 500 ml

 

Pentru mai multe informații și produse disponibile te invităm pe site-ul nostru oficial www.shop.luiss.ro

Showroom Küchentreff,  Brașov

 

Showroom Küchentreff,  Brașov

 

Vrei să afli mai multe despre CULTI MILANO? Urmărește interviul cu Alessandro Agrati – TheLuxPad, for ”International Fragrance Day”

 

Interview with Alessandro Agrati, Master Perfumer & Founder of Culti

 

____________________________________

Contact : office@luiss.ro   /   geanina@luiss.ro

Content writer  – GEANINA ROMAN