Voi povesti în acest articol despre produsele parteneriilor noștri din Timișoara, mai exact despre paturile și saltelele AMI WHITE. O companie cu aceleași valori ca și LUISS, orientată către calitate și nevoile clienților, cu paturi și saltele special gândite și create pentru a satisface până și cele mai pretențioase cerințe.

AMI WHITE este o companie românească ce produce și comercializează paturi handmade, de tip BOXSPRING, respectiv paturi cu structură din lemn masiv cu două straturi de arcuri Pocket împachetate individual: unul în cadrul de pat și unul în saltea, precum și paturi Boxspring cu ajustare electrică prin telecomandă wireless, bazate pe o tehnologie inovativă.

Un pat premium Boxspring cuprinde peste 2000 de arcuri Pocket împachetate individual. Împachetarea individuală a arcurilor le permite acestora să acționeze independent, adică să se plieze individual sub acțiunea presiunii corpului, iar interconectarea lor face ca acestea să rămână în poziția inițială, lungind viața saltelei. Astfel, persoana de lângă nu va simți nicio mișcare a partenerului. Un confort ridicat precum cel oferit în hoteluri de lux.

 

Gândim, proiectăm și realizăm patul perfect, personalizat până în cele mai mici detalii, pentru tine și partenerul tău!

 

Sursă: Ami White

 

Clientul are posibilitatea de a-și personaliza atât conținutul patului și al saltelei (fiecare jumătate a saltelei se personalizează în funcție de greutatea și înălțimea fiecărui partener), cât și dimensiunea, accesoriile, designul, materialele și culorile patului în funcție de dorințele și personalitatea clientului.

 

 

Dimensiunile patului pot ieși din valoarea standard pentru o încorporare perfectă în dormitorul tău.

Sursă: Ami White

De cele mai multe ori, lucrurile ideale pe care ni le imaginăm sau pe care ni le dorim cu adevărat nu există. De aici a plecat și ideea celor de la AMI WHITE, de a transforma visul în realitate.  Astfel, imposibilul devine posibil!

Chiar dacă proiectul tău include un sistem de pat cu dimensiuni atipice, noi putem realiza cadrul de pat, tăblia de pat și salteaua pe orice dimensiune.

Un produs creat special pentru tine!

 

Design-ul cadrului de pat se află în corcordanță cu tăblia și de aceea îți oferim posibilitatea de a alege un model potrivit întregului sistem. Forme minimaliste sau robuste, cu elemente metalice sau din lemn masiv.

 

 

Cadrul de pat Boxspring are o structură din lemn masiv, lemn uscat cu grijă în camerele speciale, într-un mediu controlat, care asigură o elasticitate și rezistență care trece testul timpului. Te asigurăm că procesul de producție are la bază lipsa utilizării adezivilor toxici, asigurând astfel un mediu curat și reconfortant.

În interiorul boxurilor se află arcurile Pocket împachetate individual în săculeți textili interconectați, acest tip de arcuri creând condiții ideale pentru mișcările independente, fără vibrații sau sunete.

Dacă se dorește realizarea unui pat Boxspring special, modern și minimalist, cadrul de pat poate fi îmbrăcat într-o ramă tapițată robustă (imagine cadru de pat galben) sau poate fi realizat în linii drepte cu marginile rotunjite.

Un pat premium reușește să încorporeze toate acele elemente esențiale care aduc starea de bine, echilibrează și armonizează spațiul.

 

Înălțimea zonei de odihnă poate fi customizată în funcție de nivelul genunchilor tăi. Rama exterioară tapițată are rolul de a masca picioarele de pat, în cazul în care se alege o înălțime peste medie, asemănătoare paturilor americane.

Sursă: Ami White

 

Îți dorești un pat înalt ? Avem soluții customizate pentru fiecare model de pat Boxspring. Cadrul de pat are o înălțime standard de 23 cm, iar înălțimea picioarelor de pat pornește de la un minim de 6 cm. În acest caz, înălțimea zonei de odihnă poate fi reglată din picioare și saltea.

Dacă alegi pentru picioarele de pat o înălțime de peste 12 cm, îți recomandăm în acest caz un element esențial cu rol decorativ care să mascheze o parte din picioarele de pat, lăsând la vedere doar câțiva centimetri din piciorul patului. Rama tapițată exterioară se atașează în continuarea cadrului de pat, oferind astfel un design perfect al patului dorit.

Cum alegi patul în funcție de stil și înălțime ?

 

Fiecare tip de pat are caracteristicile sale și acoperă anumite nevoi. Important este ca acesta să ofere un mediu sănătos și corect de dormit, să fie confortabil, de calitate, rezistent și durabil în timp. Și să arate bine! Paturile înalte cu picioare oferă mai mult spațiu și permit aerisirea în interiorul boxurilor, iar cele mai confortabile paturi au o înalțime medie de 55 cm, care nu presupun efort la urcarea sau coborarea din pat.

Încă un lucru important : dacă există încălzire în pardoseală, se recomandă o înălțime a picioarelor de pat de minim 8 cm, realizate din lemn masiv.

 

În funcție de înălțimea zonei de odihnă și designul creat, ai posibilitatea de a alege înălțimea picioarelor de pat și modelul dorit. Vopsite, tapițate sau din metal, avem pentru toate gusturile!

 

Sursă: Ami White

Îți oferim libertatea de a crea un design inedit al picioarelor de pat. Realizate din lemn triplu stratificat sau din metal, picioarele de pat pot fi vopsite cu negru, maro, alb și natur sau pot fi tapițate cu același material ales pentru tapițeria patului.

 

Ai libertatea de a alege orice model de tăblie, care să se potrivească perfect cu dormitorului tău !

 

Sursă: Ami White

Tăblia de pat se poate personaliza până în cele mai mici detalii, prin alegerea dimensiunilor (înălțime, lățime), a modelului, a materialelor – catifea, stofe, materiale plușate, piele ecologică & artificială, dar și a culorilor. Toate modelele de tăblie sunt matlasate și au o grosime generoasă, pentru a oferi un grad de confort sporit.

În spatele patului, în loc de tăblie, pot fi creați pereți tapițați de orice dimensiuni, cu inserții de metal, având benzi de lumină aplicate și decupaje speciale pentru prize, întrerupătoare, corpuri de iluminat, plinte.

Ca și design, tăbliile de pat tapițate pot fi realizate în linii simple sau curbate, cu butoni adânci așezați în diferite forme, cu sau fără cute, având cusături sau prezentând anumite forme geometrice etc.

Într-o cameră de mici dimensiuni este recomandat să alegi o tăblie cât mai joasă, una care să dubleze înălțimea patului și să nu încarce spațiul.

Într-o cameră spațioasă și înaltă, tăblia poate fi înălțată până în tavan, reprezentând astfel o piesă aspectuoasă și luxoasă în dormitor. Nu uita să completezi decorul patului cu perne decorative colorate pentru a spori la maxim nivelul de confort.

 

Îți punem la dispoziție o gamă variată de țesături de calitate superioară, într-o multitudine de culori și texturi : stofe, plușuri, catifea, piele ecologică sau artificială

 

Sursă : LUISS SHOWROOM

Materialele sunt de cea mai bună calitate, antibacteriene și respirabile, cu rezistență mare la uzură, certificate ecologic. Putem la dispoziția clientului mai multe tipuri de materiale : catifea, materiale plușate, stofe clasice, piele ecologică & artificială etc.  Acestea se pot curăța foarte ușor cu o cârpă moale umedă, fără detergenți și fără a se freca.

 

Conținutul fiecărei jumătăți de saltea este personalizat în funcție de greutatea și înălțimea ta și a partenerului tău. Alegem duritatea potrivită și combinăm tipurile de arcuri!

 

Sursă: Ami White

 

Cauți o saltea care să te mulțumească din toate punctele de vedere, dar să îl mulțumească și pe partenerul tău ? Partenerul tău preferă o suprafață mai fermă de odihnă, spre deosebire de tine care îți dorești una extrem de moale ?

Avem o veste bună!

Saltelele Ami White sunt personalizate în detaliu, în funcție de greutatea și înălțimea fiecărui beneficiar. Cum se poate acest lucru? Se aleg cele mai potrivite arcuri Pocket care pot fi tari, medii, moi (acestea fiind protejate de jur împrejur de un strat de spumă antibacteriană HR – High Resilience), apoi se se adaugă un strat superior (natural sau artificial) de spumă cu memorie, latex natural în proporție de 80%, fibre de bambus, lână sau păr de cal, în funcție de duritatea și confortul dorit. Tehnologia folosită permite integrarea topper-ului în husa saltelei. Acesta reprezintă ultimul element al sistemului de pat și cel cu care corpul ia contact. Salteaua are rolul de a menține poziția corectă a corpului, pe când topper-ul este cel care oferă senzația ridicată de confort.

 

” Ce topper este cel mai potrivit pentru mine ? ”

 

Latex-ul folosit în interiorul topper-ului este fabricat în proporție de 80% din materiale naturale și este prevăzut cu spații de aerisire distribuite pe toată suprafața. Disponibil în două durități, mediu și tare, senzația resimțită este una de fermitate.

Spuma cu memorie preia poziția corpului, revenind la forma inițială când presiunea asupra ei dispare. De asemenea,spuma cu memorie dă senzația de pat moale și călduros.

HR – spuma rece High Resilience are abilitatea de a-și păstra proprietățile timp îndelungat, oferind același grad de confort chiar și după ani de folosire. Își revine rapid la forma inițială după ce te așezi pe ea și distribuie presiunea exercitată peste întreaga suprafață, blocând transferul de mișcare de la un partener la altul. Spuma HR este non-alergică, este rezistentă la bacterii, la mirosuri și menține căldura iarna și conferă senzația de răcoare vara.

La cerințele clientului se poate adăuga opțional în compoziția topper-ului: păr de cal, fibre de bambus, bumbac pur, lână etc.

 

” Ce fel de husă are salteaua ? ”

 

Salteaua este prevăzută cu o husă detașabilă realizată dintr-un tricot Q-Dry, respirabil și plăcut la atingere, care are ca principale caracteristici următoarele: se usucă rapid, este antistatic, antistres, ușor de curățat. Husa se poate spăla automat la o temperatură de maxim 60 grade. Fermoarul husei de saltea este perimetral și poate fi așezat lateral sau dedesubt.

 

 

Încorporarea unui sistem electric în structura patului tău Boxspring permite ajustarea poziției corpului prin intermediul unei telecomenzi wireless.

Bucură-te de un confort sporit chiar la tine acasă! Datorită sistemului electric, poți adopta o poziție confortabilă atunci când citești sau urmărești un film. Sistemul poate fi acționat printr-o telecomandă wireless, așezată chiar de marginea patului, fiind la îndemâna ta oricând.

 

Completează-ți patul cu accesoriile dorite, recomandate de specialiștii noștri: noptiere tapițate, decupaje pentru prize / lămpi de iluminat, ladă tapițată de depozitare cu capac, huse de pernă și traverse de pat decorative din același material ca și tapițeria patului, inserții de metal pentru tăblie etc.

 

 

Ești interesat de o ofertă de preț pentru o saltea premium personalizată special pentru tine?

Lasă-ne mesajul tău și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

 

 

Mai jos vei găsi o galerie foto cu cele mai noi paturi Premium Boxspring fabricate de AMI WHITE!

 

 

Vrei să afli povestea noastră și cum a apărut LUISS pe piața din România?

Te invităm să citești articolul nostru publicat în presa locală. 

 

 

 

Sursă foto & info: AMI WHITE