Ce au în comun George Buhnici, hotelurile de 5 stele și LUISS ? CALITATEA !

 

Evenimentul de lansare a brandului LUISS a fost unul dintre cele mai inedite evenimente corporate ce au avut loc în ultima perioadă la Brașov. A strâns peste 50 persoane din industria hotelieră și cea a construcțiilor și a avut loc la Villa Hepa (fosta casa Hesshaimer), o locație superbă înconjurată de un peisaj montan și clădiri cu valoare istorică. Evenimentul a fost moderat de George și Lorena Buhnici, clienți fideli și prieteni LUISS. Ce s-a discutat la eveniment, cine sunt Daniela & Răzvan Nuțu și de ce ar trebui să pui mai mult preț pe confort și pe calitatea serviciilor, vă voi povesti în rândurile ce urmează.

 

Villa Hepa, Brașov – House portrait drawing Diana Shtereva

 

Trăim în secolul vitezei și a multitaskingului, avem un stil alert de viață și nu acordăm suficientă importanță lucrurilor care contează. Tocmai de aceea un somn de calitate este esențial pentru a-ți reîncărca bateriile și pentru a învăţa să te bucuri din nou de viaţă. Luiss vorbește despre tine, despre calitatea somnului tău, despre dorințele și nevoile tale.

 

Știai că un somn liniștit reduce considerabil stresul?

 

Deși suntem conștienți de importanța somnului, îl lăsăm mereu pe ultimul loc. Considerăm că se poate dormi pe orice și nu vedem rostul achiziționării unei saltele de calitate. Nu același lucru îl pot spune cei care au încercat saltelele profesionale LUISS, declarând că acestea se simt precum cele din hotelurile de 4 și 5 stele. Dacă mai adăugăm și un topper, putem spune că avem un somn de 5 stele. Ideea este că oricum dormim puțin, măcar să dormim bine! În portofoliul nostru vei putea găsi producători de saltele cu arcuri Pocket, saltele cu spumă, saltele cu husă detașabilă realizată din material ignifug, saltele cu două fețe (de vară cu bumbac pur și de iarnă cu lână de oaie naturală), saltele ortopedice, saltele cu 7 zone ergonomice de confort și saltele pentru copii cu cocos. Și asta e doar o parte. Avem peste 1000 de produse dedicate confortului! Suntem în continuă creștere! Căutăm cele mai bune produse din întrega lume, cu nume sonore, le testăm și le adăugam în portofoliul LUISS, pentru a-ți oferi tot ce este mai bun pentru tine, pentru familia ta, dar și pentru clienții tăi.

topper moale. husă din bumbac cu fermoar. spumă poliuretanica

Saltea arcuri Pocket TAMBO & Topper moale cu husă detașabilă TURF

 

 

Produse premium pentru casă și hotel

 

Revenind la eveniment, ne-am gândit să dăm un boost brandului LUISS, adresându-ne în mod special hotelierilor din România preocupați de calitate și confort. Am rămas plăcut surprinși de interesul acestora și deja, după doar o săptămână, am primit câteva propuneri de colaborare. În curând, vom dezvolta noi proiecte în țară și ne vom extinde portofoliul de referințe. În prezent, avem un număr de hoteluri care au ales produsele noastre printre care și JW Marriott Bucharest Grand Hotel, The Dome Hotel Baia Mare, Cabana Vanatorilor Predeal, Sheraton Bucharest Hotel, Complexul Turistic Casa Creangă, dar și proiectul Casa Buhnici.

”De obicei oamenii vin la noi și au așteptări mai mici decât ceea ce putem noi să oferim pentru că oferim inclusiv partea de transport, montaj și manipulare. Și pentru că ne pasă de clienții noștri și vrem să aducem un plus valoare, facem private shopping și oferim consiliere gratuită în cadrul showroom-ului, dar și prin telefon sau e-mail.” spune Razvan Nutu, fondatorul LUISS.

 

Cina în Noiembrie – Villa Hepa Brașov

George și Lorena Buhnici – clienți LUISS

 

Paturi BoxSpring personalizate și livrate la termen

 

Etajul a găzduit o parte din produsele DANPROD și LUISS, în centrul camerei aflându-se un pat BoxSpring înalt și superb ”ce se apropie foarte tare de ce există pe afară, în special prin State, cozy, pufos și confortabil”, așa cum a declarat Lorena Buhnici. Tăblia de pat Melbourne tapițată și încrustată cu nasturi și margine cu aplicații are o înălțime de 120 cm și o grosime de 10 cm, lenjeria de pat Scarlett expusă a fost una marca Estella Ateliers Germania, realizată din bumbac egiptean satinat damasc mercerizat, super pieptănat (Nm 85/1), ceea ce înseamnă că 85 de metri de fir utilizat cântărește doar 1 gram. Pernele antibacteriene pentru dormit Ariane sunt speciale datorită umpluturii din materialul de ultimă generaţie PRIMALOFT, care oferă o absorbţie optimă a umidităţii având textura de imitaţie de lână, iar pernele matlasate Visco pentru susținerea spatelui conțin umplutură vâscoelastică, fiind perfecte pentru poziția de șezut în pat. Pilota este cea mai ușoară, ca și greutate, cântărind doar 1 Kg. Pilota Impulse îți va asigura tot confortul, asta datorită aerului din interiorul microsferelor de poliester și datorită transferului rapid al excesului de umiditate. Paturile, saltelele și textilele sunt realizate în Germania de către un producător de top – FBF bed and more, unul dintre cei mai importanți producători de paturi din lume.

Lorena Buhnici: ”Anul trecut pe vremea asta eram pe ultima sută de metri, pentru că noi ne-am mutat fix cu 2 zile înainte de Crăciun, și îmi aduc aminte că primul lucru care a intrat în casă a fost patul și prima cameră care a fost terminată a fost dormitorul nostru.”

Răzvan & Daniela Nuțu – fondatori LUISS

Geanina Roman – Social Media & Business Development Manager

Tâmplarie cele mai înalt nivel de eficiență din lume, la standarde pasive !

 

Am vorbit și despre calitatea ușilor și ferestrelor realizate din lemn masiv. Fără MDF, fără PVC, fără alți compoziți! Exact! Despre ce este vorba mai exact: domeniul principal de activitate al firmei DANPROD este cel al prelucrării lemnului care cuprinde o arie vastă de produse precum : tâmplărie din lemn stratificat, fabricare și montaj de parchet din lemn masiv, ferestre și uși din lemn de înaltă calitate, ferestre pentru case pasive, uși culisante, pereți cortină, precum și comercializarea produselor auxiliare : parchet, adezivi, produse de întreținere. WOOD FLOOR face parte din grupul de companii SC DANPROD SRL și a fost creat din dorința de a oferi soluții complete pentru proiectele tale de viitor, remarcându-se pe piață ca fiind unic importator în România pentru ADESIV Italia.

În decursul celor peste 28 de ani de activitate, compania DANPROD s-a dezvoltat treptat și organic, respectând mereu criteriile fundamentale care au stat la temelia sa: calitatea, lucrul bine făcut și perseverența.

”Realizăm proiecte personalizate și oferim soluții mustom-made proiectelor speciale. De multe ori ne complicăm, dar rezultatul este unul deosebit.” Dl. Dan Cucu

”Tâmplarie la cel mai înalt nivel de eficiență din lume, la standarde pasive. Folosim lemnul de la stadiul de buștean, pentru că vrem să îi dăm un plus valoare cât mai mare. Tăiem bușteanul numai iarna, când nu este vegetație. (…) Suntem în curs de certificare pentru casă pasivă, în Ianuarie 2019 sperăm să obținem certificatul.” – Domnul Dan Cucu, fondatorul companiei DANPROD.

George Buhnici: ”Am construit o casă cu ferestre mari. Foarte mari. La modul în care nici acum nu pot să îmi explic cum a putut Domnul Dan Cucu și echipa sa să monteze fereastra pentru terasă, înaltă de 5 metri. O fâșie de sticlă este responsabilă pentru lumina în sufragerie toată ziua. Ferestrele, toată iarna, încălzesc casa. Bate soarele și se încălzește casa gratis. Ce să vezi!”

Fabrica DANPROD se întinde pe o suprafață de ca. 1500 mp și se afla în Târgu Ocna, Bacău, la doar 150 km de Brașov. Se pot stabili vizite și întâlniri, cu o programare în prealabil.

Contact: 0733 667 382   /    E-mail: danprod@gmail.com

Dl. Dan Cucu – ”Mirosul de lemn este mirosul copilăriei mele.”

DANPROD – Uși, ferestre și parchet din lemn masiv stratificat

 

Surprize pentru oaspeți !

 

Am dorit să ne surprindem invitații cu o cină exclusivistă, pusă la punct până la cel mai mic detaliu, așadar pentru setup-ul mesei, decorațiuni, lumânări și aranjamente florale i-am ales pe prietenii noștri dragi, Adelina și Dragoș Chiru, de la The Bloom Room. Un nume mic într-o piață mare, însă cu idei creative, răbdare și dragoste pentru frumos. S-au folosit hortensii bordo, trandafiri memory lane, eucalypt opulus berry, eucalypt parvifolia, asparagus, white delphinium, lalele bordo și vedeta serii : Amaryllis Burgundy, preferata nostră. Cina rafinată a fost pregătită de Chef Life Dragoș Bercea, iar Anca-Maria Vlădoi, Wine Specialist Domeniile Vlădoi, ne-a onorat cu o degustare de vinuri și ne-a dezvăluit povestea unui vin de calitate. Tradiția familiei Vlădoi se află la a treia generație și se dedică exclusiv pasiunii cultivării viei și producției vinului. Foto & video – Călin Naghiu Photography. Muzica Live –  Simona Hergheligiu.

 

Aranjamente & Setup – The Bloom Room by Adelina Chiru

 

Așadar, ceea ce vrem noi să spunem este că…

 

Intenția noastră nu este de a convinge clientul să cumpere, ci aceea de a-l îndemna să aleagă calitatea înainte de toate atunci când e vorba de odihnă și confort personal. Dacă ne vei vizita showroom-ul, vei descoperi un loc special, cu totul deosebit, în care vei regăsi toate elementele ce țin de confortul fizic, mental și spiritual. Un miros delicat citric te va întâmpina de la intrare, iar apoi unul dintre reprezentantii LUISS va avea grijă ca tu să te simți bine la noi și să povestim despre cum îți putem face somnul mai plăcut. Fie că este vorba de o achiziție personală, pentru business-ul tău sau pur și simplu vrei să dăruiești un cadou și ești în lipsă de idei, noi te primim cu brațele deschise.

Descoperă confortul care credeai că există doar în vis!

 

P.S. Dacă îți dorești tot ce este mai bun pentru confortul personal, noi te ajutăm să îți îndeplinești dorința.  Abonează-te la newsletter-ul nostru , primești un voucher cadou pe care îl poți aplica la prima comandă și vei afla primul noutățile LUISS!

 

Cu drag, Geanina !

 

____________________________________

Contact : office@luiss.ro   /   geanina@luiss.ro

Telefon  0775 162 150

SHOWROOM – Bulevardul 15 Noiembrie nr 44, BRAȘOV

Content writer  – GEANINA ROMAN