Doi antreprenori tineri, Daniela și Răzvan Nuțu, neliniştiţi de calitatea celor mai multe dintre serviciile și produsele disponibile pe piaţa românească în ceea ce priveşte segmentul home & hotel solutions, au pornit în căutarea celor mai bune paturi și saltele de dormit. Perfecţionismul de care doar un arhitect ca Dana putea da dovadă şi corectitudinea întruchipată de Răzvan, licenţiat în Drept, i-a condus în multe colţuri ale lumii.  Crescută odată cu afacerea familiei din industria lemnului şi moştenind de la tatăl său flerul de a recunoaşte calitatea, Daniela nu a fost uşor de convins. Au ştiut însă că au găsit ceea ce căutau abia într-o dimineaţă, într-un hotel de 5 stele din Austria, după un somn adânc şi odihnitor. Răzvan, care suferea de insomnii, a adormit de îndată ce s-a instalat în pat. Iar asta era cu adevărat ceva surprinzător. Decizia au luat-o pe loc:  ”Sunt mulţi oameni acasă, care dorm prost. Hai să aducem saltelele acestea şi în România.” Dimineață au luat legătura cu producătorul de saltele – FBF bed and more, următoarea zi au vizitat fabrica, iar la scurt timp au început colaborarea. Au strâns într-un singur portofoliu producători internaționali de top cu experiență care produc paturi, saltele și textile pentru marile hoteluri din lume, dar și branduri exclusiviste precum CULTI Milano, Made in Paris (Colecția de lumânări Chateau de Versailles) și Estella Ateliers (lenjerii lucrate și pictate manual). Acum 2 ani au deschis un magazin în Brașov pe Bulevardul 15 Noiembrie nr 44 unde clienții au parte de private-shooping, proiectări ale sistemelor de pat și unde pot testa produsele. În 2018 au lansat magazinul online www.shop.luiss.ro, iar acum în 2019 fondatorii LUISS anunță noi proiecte, dar și noi colecții ale marilor branduri pentru care sunt unici importatori în România.

 

Când dormi bine, înveţi să te bucuri din nou de viaţă şi de tot ceea ce are de oferit mai bun

 

Sursă: Alina Ceușan

 

LUISS înseamnă să îți dorești cu nerăbdare să ajungi acasă, să aprinzi o lumânare parfumată și să te detașezi de cotidian. Să te lași învăluit de aromele naturale care îți induc o stare de calm și să te relaxezi. Să te cuibărești sub așternuturile catifelate care îți mângâie parcă pielea și să te bucuri de un somn îmbietor și reconfortant. Pentru că meriți! Meriți să te bucuri de viață!

Campania de anul acesta ”Îndrăznește să te bucuri de viață!” este un îndemn spre confortul de zi cu zi, spre echilibru, bunăstare și liniștea de acasă. Să ai grijă de sufletul tău, dar să investești totodată în confortul tău. Să pui preț mai mult pe fapte decât pe vorbe. Să găsești soluții în loc să pierzi timpul plângându-te de ceea ce te nemulțumește.

”Confortul ar trebui să fie în fiecare zi în viața noastră, și nu ar trebui să îl vedem ca pe un lux.” Daniela Nuțu, owner LUISS

 

Dimineți optimiste și seri relaxante

 

Alegerea patului în dormitor pentru un somn liniștit și odihnitor este și va fi întotdeauna o decizie foarte importantă. Patul nu are doar rol decorativ în dormitor ci este acel mobilier care îți îmbunătățește semnificativ calitatea vieții. Patul, indiferent de formă, este piesa de mobilier în care îți petreci o mare parte din timp. Așadar, acesta nu trebuie să fie un pat prost calitativ, deformat și mai ales însoțit de o saltea la fel de nepotrivită. Toate acestea duc, în timp, la o degradare a stării de sănătate a corpului, cum ar fi: dureri de spate, insomnii și organism obosit.

Deși suntem conștienți de importanța somnului, îl lăsăm mereu pe ultimul loc. Considerăm că se poate dormi pe orice și oricum, și nu vedem rostul achiziționării unei saltele profesionale sau a unei perne potrivite pentru poziția de somn. Nu același lucru îl pot spune cei care au încercat saltelele profesionale LUISS, declarând că acestea se simt ”precum cele din hotelurile de 5 stele”. Dacă se completează sistemul de pat și cu un topper, confortul se dublează. Ideea este că oricum dormim puțin, măcar să dormim bine! O saltea bună are puterea de a te face să visezi și îți dă suficientă energie și bună dispoziție încât să îți îndeplinești aceste vise. În portofoliul LUISS se pot găsi producători internaționali de saltele, paturi Boxspring, textile de calitate superioară și parfumuri de interior de nișă. Și asta e doar o parte. Peste 1000 de produse dedicate confortului! Cele mai bune produse din întrega lume, cu nume sonore, sunt testate și adăugate în portofoliu, pentru a oferi tot ce este mai bun clientului, în funcție de necesități și buget. LUISS se focusează pe calitate, și nu pe cantitate!

 

”Auzim din ce în ce mai mult că trăim în era vitezei; pare un clișeu, însă realitatea este că alocăm foarte puțin timp pentru noi. Consider că timpul pe care îl acordăm ar trebui să fie de calitate. Personal, la finalul zilei, tot ce îmi doresc sunt câteva ore petrecute cu familia, după care un somn bun și odihnitor, pentru că a doua zi am nevoie de energie.” Răzvan Nuțu, owner LUISS

 

Mirosurile ne pot influența starea de spirit, dar și calitatea vacanțelor

 

Aromaterapia este știința de a utiliza esențe aromatice extrase natural din plante pentru a echilibra, armoniza și îmbunătăți sănătatea trupului, minții și spiritului. Hotelurile de lux investesc foarte mult în tot ceea ce ține de mulțumirea simțurilor, de încântarea vizuală, de ambianța olfactivă și în materiale de bună calitate, pentru ca din prima clipă în care clientul trece pragul unității de cazare, să fie deconectat de la toate grijile, sistemul nervos să îi fie ”mângâiat” și șederea să pornească de la o primă impresie favorabilă. LUISS a  adus în România un brand premium de parfumuri – CULTI Milano, fondat în 1990 de către Alessandro Agrati, designer de interior și architect, unul dintre cei mai renumiți producători de parfumuri din lume și recunoscut ca fiind inventatorul primului difuzor cu bețe de ratan. CULTI Milano se face remarcat prin materiile prime, durabilitatea prețioasă a mirosurilor, nivelul înalt de calitate și designul sofisticat, ideea de a crea o cultură a ambianței, care pe alocuri lipsește cu desăvârșire. Parfumurile de cameră vorbesc despre spiritul locului, despre oamenii care însuflețesc acel loc, despre personalitățile lor și îi ajută prin puterea stimulilor olfactivi să evolueze, să se dezvolte și să obțină beneficii, fie la nivelul minții, spiritului sau fizicului.

 

Sursă: www.ralucalatoreste.ro

 

Proiecte de suflet pentru anul 2019

 

Cei doi antreprenori au planuri mari de dezvoltare a brandului și vor să deschidă mai multe magazine în orașele mari din România. Câteva dintre hotelurile în care se regăsesc deja produsele LUISS: JW Marriott Bucharest Grand Hotel, The Dome Hotel Baia Mare, Cabana Vanatorilor Predeal, Sheraton Bucharest Hotel, Hotel OPERA Mamaia, Crowne Plaza Bucharest, LUISS a fost prezent și în proiectul Casa Buhnici, fiind a 8-a casă pasivă din lume. Ce înseamnă asta? Locuința este controlată de la distanță și funcționează inteligent, iar costurile sunt reduse la minim datorită proiectării minuțioase, cee ace înseamnă o locuință fără facturi lunare. Echipamentele și materialele sunt prietenoase cu mediul, au fost introduse chiar și materiale reciclate din vechi case săsești. Lorena a ales pentru dormitoare două paturi Boxspring tapițate cu arcuri Pocket cu cadru din lemn masiv de stejar, cu tăblii modern în linii drepte și saltele profesionale cu arcuri împachetate individual și cu 7 zone ergonomice de confort, plus alte textile certificate ecologic și parfumuri de interior pentru a crea o ambianță plăcută și rafinată.

Lorena Buhnici: ”Eram pe ultima sută de metri, pentru că noi ne-am mutat fix cu 2 zile înainte de Crăciun, și îmi aduc aminte că primul lucru care a intrat în casă a fost patul și prima cameră care a fost terminată a fost dormitorul nostru.”

Sursă: www.lorena.buhnici.ro

 

Dacă vrei să afli cum se realizează corect configurația unui pat boxspring, urmărește interviul realizat de Lorena Buhnici împreună cu Daniela Nuțu.

 

”De obicei oamenii vin la noi și au așteptări mai mici decât ceea ce putem noi să oferim pentru că oferim inclusiv partea de proiectare, transport, montaj și manipulare. Și pentru că ne pasă de clienții noștri și vrem să aducem un plus valoare, facem private shopping și oferim consiliere gratuită în cadrul showroom-ului, dar și prin telefon sau e-mail.” spune Razvan Nutu, fondatorul LUISS.

Dacă îți dorești să îți îmbunătățești calitatea vieții, alege pentru locuința și confortul tău personal lucruri care aduc un plus valoare și care îți oferă tot ceea ce ai tu nevoie. Pentru a avea parte de un somn sănătos și igienic, trebuie să fii exigent deoarece atât somnul, cât și starea care te însoțește toată ziua depind de calitatea acestuia.

Un pat durabil și o saltea profesională, o pernă care să ofere suport, o pilotă extrem de ușoară, o lenjerie fină care să regleze temperatura în timpul somnului sau o lumânare cu arome intense lemnoase  sunt elementele definitorii care îți pot oferi confortul de care ai nevoie.

Dacă vrei să descoperi un loc deosebit, în care poți găsi toate elementele ce țin de confort fizic, mental și spiritual, ești invitat/ă cu drag în showroom-ul LUISS. Un miros delicat citric te va întâmpina de la intrare, iar apoi unul dintre reprezentantii LUISS va avea grijă ca tu să te simți bine și să îți ofere soluțiile potrivite pentru ca somnul să devină mai plăcut. Fie că este vorba de o achiziție personală pentru casă, de un cadou exclusivist sau de o achiziție importantă pentru business, la LUISS vei găsi calitate, profesionalism și sprijin în orice proiect.

 

 

Descoperă confortul care credeai că există doar în vis!

 

Articol redactat de Geanina Roman pentru www.bizbrasov.ro